woensdag 14 november 2012

Zee, worstelen, verzamelen, bos en Robin.

Zondagavond met z'n achten gegeten, lekker gezellig dus.

Maandag weer goed bezig geweest met het verhaal en het klaarmaken van de werkruimte. Die middag werden we opgehaald door André (de fotograaf). We gingen naar een klein dorpje aan de zee. Een erg mooi vervallen huis en fantastische rotspartijen waar de enorme golven tegenaan klotste.
Daarna nog naar een training geweest van 'canaria wrestling'. Ze hebben hier dus ook hun eigen sport. Je mag elkaar alleen maar bij de broekspijpen of de benen vastpakken en zo iemand op de grond te leggen/gooien. Zo te zien smokkelt hij wel een beetje, haha.
Dinsdag zijn we eerst materialen gaan verzamelen bij het afvaldepot. We zijn daar goed geslaagd! Daarna zijn we naar het bos gegaan waar we de clip (grotendeels) willen gaan opnemen. Supermooi is het daar, het enige nadeel is dat het (bijna) altijd in de wolken zit. We moeten dus even kijken hoe we dat met de camera's gaan doen vanwege condens. 
Vandaag zijn we vooral begonnen met wezens maken. Tussendoor ook Robin opgehaald van het vliegveld. Hij is ook enthousiast! En nu maken maken maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten