zondag 11 november 2012

Het kastanje festival

Vrijdag avond werden Renske en ik meegenomen naar een concert. Een lokale pianiste gaf een klein concert wat mooi en erg beeldend werkte. Het was fijn en denk ik ook vooral goed dat we daarheen zijn geweest, erg motiverend. Daarna zijn we met z'n alle gaan uit eten in een restaurant waar drie oude mannen met gitaren zaten te spelen en te zingen. De sfeer was op en top!

Zaterdag redelijk rustig aan gedaan. We hadden vooral wat administratieve dingetjes gedaan op z'n El Hierro's:


Ook met Robin geskypt om de laatste dingetjes te bespreken voordat hij hierheen komt (wat woensdag is).

Die avond werden we verrast. We werden meegenomen naar een (voor dit eiland) groot festival. Het kastanje festival. Daar word vooral het wijn dat hier gemaakt word gevierd. Na vele toespraken mochten we wat wijn proeven. Daarnaast kregen we ook eindeloos veel gepofte kastanjes, erg lekker! Ook kregen we avondeten erbij. De avond was dus gevuld met kastanjes eten om het vuur, veel mensen ontmoeten en praten. Het was erg gezellig en dus vele nieuwe contacten opgedaan. 

De kastanjes op het vuur:


Vandaag zijn we naar de 'rommelmarkt' geweest, wat één kraampje bleek te zijn. Daarnaast waren er nog wel vele kramen met groentes, wijn, brood etc. Klein eiland, kleine markt. Daarna lekker geluncht met één van de eigenaren van Casa de Artes en een fotograaf die we die avond ervoor hadden ontmoet. Vanavond gaan we ook met z'n alle eten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten