zaterdag 17 november 2012

Muziek, Creëren, Locaties spotten en Worstelen

Woensdag werd Robin na zijn aankomst gelijk in het diepe gegooid. Die avond waren we uitgenodigd om te komen eten bij Sabine in El Sitio. Er waren zo'n rond de 20 a 25 mensen dus lekker gezellig. Na het eten was er een Jam sessie wat de sfeer erg goed deed. Ik was donderdag bezig met een 'animeerbare' vis. De eerste constructie werkte niet dus ben overnieuw begonnen. Het werkt nu veel beter, daarnaast is de vis er toffer op geworden. De foto komt eerdaags. Ook hebben we een paar dagen geleden een lijn opgehangen met het verhaal, zo is het overzichtelijker.Vrijdag zijn we naar het bos geweest met een tussenstop bij een Israëliër die hier al een tijdje zit, vooral ook om de oorlog te vermijden. Hij woont hier in een klein huisje waar hij alles heeft wat nodig is en niet meer. Een aantal vrienden waren er ook die rondom het huis het mooier maakten door bijvoorbeeld paden aan te leggen. 

Uiteindelijk aangekomen in het bos zijn we locaties gaan spotten. Daarnaast ook alvast met Robin gaan filmen zodat we uiteindelijk goed weten wat we willen gaan animeren. Je hoeft ook maar een paar stappen het bos in te gaan en je hebt al talloze toffe locaties om op te nemen. Ook waren de wolken aardig 'dik' om het zo maar te zeggen, erg mooi voor het beeld, maar we moeten dan wel even een oplossing vinden om de camera's droog te houden. Het word volgens mij zeker een gave clip!

Die avond zijn we nog naar een tournooi geweest van Canarian Wrestling (Lucha Canaria). Ze waren daar natuurlijk meer fanatiek dan bij de training.


Vandaag weer flink aan de bak met vissen maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten